Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις σε Ριζόμυλο και Νέα Ιωνία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανθεσσαλικό Αντάμωμα Παιδικών Tμημάτων Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας  στο Ριζόμυλο την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.  Το έναυσμα έδωσε η παρέλασε των συμμετεχόντων τμημάτων έως την πλατεία του χωριού όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των χορογραφιών. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε και το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου. Ο Πρόεδρος, κ. Κυριάκος Κυτούδης, ευχαριστεί τα παιδιά που έδωσαν δυναμικά το παρόν και τους γονείς τους που, υποστηρίζοντας τις δράσεις μας, τα κατευθύνουν στη διατήρηση της παράδοσής μας που αποτελούν και κύριο μέλημα του συλλόγου.
Παρουσία πλήθους κόσμου, όμως, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 η εορταστική εκδήλωση των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας στην οποία συμμετείχε το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του συλλόγου. Οι χορευτές απέδωσαν σε άριστο σχηματισμό την χορογραφία μεταφέροντας τους παρευρισκόμενους νοερά σε μια γιορτή που θυμίζει παραδοσιακό πανηγύρι. Το ΔΣ συγχαίρει τους διευθυντές και τους διδάσκοντες του σχολείου για την άψογη προετοιμασία της εκδήλωσης για την οποία άοκνα εργάζονται και τους ευχαριστεί για την τιμητική πρόσκληση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης των χορευτικών τμημάτων για την περίοδο 2015-2016στο κέντρο «Λίμνη» στη Νέα Ιωνία. Η πρόσκληση απευθύνεται σε μέλη, φίλους και εν δυνάμει φίλους του συλλόγου που επιθυμούν να μας γνωρίσουν και να διασκεδάσουν μαζί μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου