Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σε δράση για τα παιδιά ο Σύλλογος Διατήρησης και 

Προβολής της Παράδοσης της Αν. Ρωμυλίας Βόλου

Το περασμένο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, ο Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Αν. Ρωμυλίας Βόλου συμμετείχε στη δράση της Εθνικής Τράπεζας και του ΣΚΑΪ, οι οποίοι για άλλη μια φορά κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα σημαντικό κοινωνικό έργο. Σε συνεργασία με τους δήμους και άλλους φορείς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» διοργάνωσαν την ανθρωπιστική δρά
ση «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άι-Βασίλης» κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν παιδικά ρούχα και παιχνίδια που θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα σε παιδιά της περιοχής μας αλλά και της υπόλοιπης χώρας.
Η δράση έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου από τις 11 πμ έως 2 μμ και οι πολίτες του Βόλου αλλά και της Μαγνησίας ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα αυτό, κάνοντάς μας, άλλη μια φορά, να νοιώσουμε περήφανοι για τους κατοίκους της πόλης μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά τους και στηρίζουν τους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη.
Η δράση διανθίστηκε καλλιτεχνικά από τοπικούς μουσικούς συλλόγους, σχολές και ωδεία. Στο τέλος, ο Σύλλογός Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας έδωσε το στίγμα των παραδοσιακών Χριστουγέννων αποδίδοντας παραδοσιακά κάλαντα της περιοχής. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από το Ράδιο-Ένα 102,5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου